Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Verzekering Financiering Sleutelservice Ski-onderhoud Haal- en brengservice Ombouw Verhuur Fietsplan Rolstoel / Kinderwagens Kieswijzer
Fietsen Accessoires

AccessoiresEnjoy zadels ......Nooit meer zadelpijn !
Vanaf 69,95
Nooit meer zadelpijn dankzij Enjoy zadels ! Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is gewoon een feit.. Voor 99 % helpen zadels van Enjoy u van zadelpijn af. Kroonfietsentechniek zorgt er voor dat u, dankzij een meting en uitgekiende zadeladvies-software met bijbehorende fijne zadels, geen last meer krijgt van zadelpijn. De zadels van Enjoy Cycling zijn er voor iedere zithouding en ieder type fietser. Aan de hand van een meting adviseren wij de klant over de voor hem/haar optimale zadelbreedte en over het juiste zadeltype. Hierbij houden we zowel rekening met de zithouding, als met de afstand tussen de zitbotjes. De grip-spots op het zadel zorgen er vervolgens voor dat de fietser niet meer naar voren schuift op het zadel en dus in de juiste positie blijft zitten....eindelijk eindeloos fietsplezier dus! Nooit meer zadelpijn? Wie wil dat niet ! Kom langs en laat u adviseren en overtuigen !
Lees meer...
Fietsendrager XLC Azura
Vanaf 399,-
Te koop (E-) bike fietsendrager van het merk XLC Azura of de XLC Azura Xtra. De XLC Azura is 399 euro. De XLC Azura Xtra is 469 euro. Voordeel van deze drager is dat hij kantelbaar is. De fietsendragers zijn uit te breiden met een 3e wielgoot. Prijs hiervoor is 109,95 euro. Ook zijn er oprijgoten te koop bij deze fietsendrager. Prijs is hiervoor 54,95 euro. Met 1 simpele handbediening is de fietsendrager te monteren. Voorzien van heldere LED verlichting. 7 en 13 polig te gebruiken. Beide stekkers worden mee geleverd. Het gewicht is ook heel aantrekkelijk, maar 12 kg !! Een lichtgewicht uitvoering. Opvouwbaar en daardoor neemt de fietsendrager weinig ruimte is. Bent u op zoek naar een fietsendrager? Kom langs en overtuig u dat dit de beste keuze is ! ( Ook hebben wij soms een 2e hands fietsendrager te koop. )
Lees meer...


Deel het met uw vrienden!


winkel 2016

Laatste nieuwsVelo de Ville beste uit de AD - test E-bike stadsfiets 2019
Velo de Ville CEB 400 E-bike winnaar in de AD- E-bike test d.d. 13 april 2019

Lees meer »

Fiets-aanbiedingenAanbiedingen

Enjoy zadels ......Nooit meer zadelpijn !
Nooit meer zadelpijn dankzij Enjoy zadels ! Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is gewoon een feit.....

Vanaf 69,95

Fietsendrager XLC Azura
Te koop (E-) bike fietsendrager van het merk XLC Azura of de XLC Azura Xtra. De XLC Azura is 399 euro. De XLC Azura...

Vanaf 399,-

Financiering